Bo på hotell i Trollhättan

Det är härligt att kunna åka på semester lite då och då så att man kan koppla av och bara ta det lugnt för det är något som man behöver och som gör att man kan prestera bättre sen. Ja gör man det lite då och då så kommer kroppen att tacka en och man kommer att känna sig mer utvilad och frisk. Och det finns ju så många ställen som man kan åka till och som man kan bo på när man ska det.
Här i Sverige så har vi så många fina ställen som man kan åkt till som verkligen är mysiga och fina och där det inte är så mycket turister och det är ju så skönt när man bara vill komma bort och koppla av.

Kolla med andra och få tips

Ja det kan vara bra att kolla med andra vad dom tycker att man ska åka om dom har några bra tips på ställen som man kan åka till och koppla av. Jag tycker att man får bäst tips av andra som redan har varit på ett ställe för då får man mer information och man kan få se biler därifrån och så vidare. Ja det är verkligen härligt och något som man kan göra om man vill åka någonstans som man känner kommer att vara bra som att ta Alberts weekendpaket som ska vara jätte mysigt i Trollhättan, ja det är värt att kolla upp och se om det kan vara något för nästa lilla weekend som man skulle vilja ta och bara få komma bort en stund. Ja det finns så mycket som man kan njuta av och att se nya saker ge så mycket tycker jag. Vi har så många fina ställen att upptäcka som inte ens behöver vara långt ifrån en utan som är rätt nära.

By trudey, Jan. 30, 2018, 10:05 a.m.